COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

DAKDEKKER FRANK - UW PARTNER IN DAKOPLOSSINGEN

Dakrenovatiespecialist Frank de Boer te Amsterdam is zonder twijfel uw partner op het gebied van dakrenovatie. Frank heeft een voorliefde voor typische jaren ’30 en ’40 woningen. Daar waar het renoveren van uw eigen huis voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost is, is Frank inmiddels specialist op het gebied van verschillende soorten woningen. Die kennis, kunde en ervaring wil hij van harte met u delen.

Een dak renoveren is meer dan alleen het leggen van dakpannen of vervangen van het dakmateriaal. Frank is betrokken bij het volledige proces, van advies over welke materialen tot uitvoering alsmede het onderhoud. U krijgt van Frank een uitgebreid en deskundig advies op maat. Zo levert Frank onder andere advies over de kleur- en materiaalkeuze, biedt hij creatieve oplossingen voor complexe situaties en zorgt hij voor een perfecte nette en zorgvuldige afwerking.

Dakdekker Frank te Amsterdam Oud West gebruikt uitsluitend materialen van topkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u na afloop nog jaren zorgeloos kunt genieten van een prachtig dak boven uw hoofd.

KOSTEN EN INFO DAKRENOVATIE

Dakbedekking nieuw dak €60 - €80 /m2
Dakbedekking vernieuwen van dak €60 - €80 /m2
Dakdekking bij grintdak €100- €120/m2
Dakisolatie €100 - €150/m2
Lekkage dak op aanvraag
Zinkwerkzaamheden dak op aanvraagPrijzen onder voorbehoud en indicatief (2018)

Dakdekker_Frank_de_Boer_amsterdam
Dakrenovatie-Frank-de-Boer

WAAROM DAKSPECIALIST FRANK

Kenmerkend voor Frank is de betrokkenheid en klantgerichtheid voor u als klant. Dankzij één vast aanspreekpunt bent u verzekerd van de juiste aandacht. Als totaalleverancier biedt Frank u de maximale ondersteuning en zorgt hij ervoor dat het dak van uw woning letterlijk en figuurlijk de kroon op het werk zal zijn.

 • Frank combineert kwaliteit en kennis en levert uitmuntende service
 • Frank wordt ook wel de favoriete schoonzoon onder de installateurs genoemd
 • Hij is niet alleen knap – maar levert ook knap werk
 • Kwaliteit is iets in één keer goed doen is Frank’s motto
 • Frank is de 4de generatie loodgieters in Amsterdam Oud West

POPULAIRE VRAGEN

 • Wat kost het vervangen van een dak?

  Om te bepalen wat de renovatie van uw dak kost, dienen we rekening te houden met de staat van het dak, de materiaal- en kleurkeuze en het oppervlak. Voor een passende offerte van uw dakrenovatie, verzoeken wij u het offerteformulier in te vullen.

 • Waarom is tijdig uw dak vervangen belangrijk?

  Dakrenovatie is van tijd tot tijd noodzakelijk. Er zijn veel problemen waar alle daken vroeg of laat mee te maken krijgen: lekkages, vervuiling, kapot loodwerk. Door uw dak te laten renoveren voorkomt u lekkages en ernstige schade. Door een tijdige dakrenovatie verlengt u de levensduur van ieder dak. U bespaart al snel zo’n €4.000 euro wanneer u op tijd uw dak laat inspecteren, renoveren en isoleren.

© Copyright 2018 Loodgieter Amsterdam Oud West by