COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
Loodgieter_installatie_Douchewc_amsterdam
loodgieter Frank installatie douchewc

LOODGIETER FRANK INSTALLEERT UW SANITAIR EN DOUCHEWC'S

Het afmonteren van divers sanitair, de installatie van uw douche-wc, het verleggen van waterleidingen. Het zijn allemaal werkzaamheden die u kunt toevertrouwen aan Loodgieter Frank. Niet voor niets is hij  al jaren hét adres in de regio groot Amsterdam voor onder andere aannemers, gemeenten, makelaars, particulieren en vereniging van huiseigenaren.

Wilt u uw sanitair laten vervangen? Heeft u problemen met uw toilet of een lekkende kraan? Of moeten er waterleidingen aangelegd worden voor uw nieuwe inloopdouche? Frank de installateur zorgt ervoor dat uw douche, toilet, wastafels en ligbad goed geïnstalleerd worden, dat de leidingen perfect aansluiten en dat alles netjes wordt afgewerkt. Frank zal  u dan ook graag van deskundige informatie en advies voorzien op het gebied van renovatie en installatie van uw sanitair en specifiek de installatie van douchewc’s.

Onder sanitaire installaties worden de leidingwater-, riolering- en gasvoorzieningen verstaan, maar ook de installatie van uw (douche)toilet, fontein en andere systemen. Dynamische vakgebieden waar regelmatig technische innovaties worden geïntroduceerd.

Overzicht prijzen sanitair

Installatie douche-wc €250 - €375
Installatie inbouwreservoir €150 - €225
Installatie fontein / wastafel / badmeubel €75 - €1000
Verhelpen lekkage €95 - €1900
Vervangen mengkraan €180 - €280Vraag gerust een passende offerte aan voor de installatie van uw sanitair en/of douche-wc.

WAAROM LOODGIETER FRANK

Loodgieter Frank heeft zich in de laatste jaren gespecialiseerd in innovatief sanitair zoals een douche-wc of moderne toiletoplossingen. Maar ook traditioneel sanitair wordt door installateur Frank prettig geïnstalleerd.

 • Frank is gespecialiseerd in modern sanitair en levert uitmuntende service
 • Frank wordt ook wel de favoriete schoonzoon onder de installateurs genoemd
 • Hij is niet alleen knap – maar levert ook knap werk
 • Kwaliteit is iets in één keer goed doen is Frank’s motto
 • Frank is de 4de generatie loodgieters in Amsterdam Oud West

POPULAIRE VRAGEN

 • Wat kost de installatie van een douche-wc?

  Afhankelijk van de huidige staat van het sanitair, kan Frank voor gemiddeld €250-€350 een complete installatie van een douchetoilet verzorgen in Groot Amsterdam.

 • Welk sanitair installeert loodgieter Frank nog meer?

  Loodgieter Frank installeert al uw sanitair en omdat Frank ook elektricien is, kan hij moderne apparatuur ook aansluiten zoals een Sunshower of een douchetoilet.

 • Hoeveel kost het installeren van diver sanitair?

  Omdat vaak het berekenen van een installatie ingewikkeld kan zijn omdat er nogal wat bij komt kijken, is het handig contact op te nemen met Frank zodat hij bij uw project een passende offerte kan maken.

© Copyright 2018 Loodgieter Amsterdam Oud West by