COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
Betaalbare_Loodgieter_Amsterdam
Loodgieter_Frank_de_Boer_Amsterdam_Oud_West

FRANK VOOR UW CENTRALE VERWARMING

Niemand zit graag in een situatie dat de centrale verwarming het niet doet en je in de kou zit. Je moet er al helemaal niet aan denken dat de douche alleen koud water geeft. Toch gebeurt het vaker dan u denkt. Installateur Frank kent de situatie maar al te goed. We beseffen het vaak niet, maar we vertrouwen er op dat onze cv-ketel het altijd doet. Storingen en onnodige reparaties willen we graag voorkomen. Iedereen begrijpt ook dat een cv-ketel, net als een auto, een mechanisch apparaat is dat goed moet worden onderhouden.

Zonder regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel kunnen er storingen optreden. Onderdelen van de cv-installatie kunnen kapot gaan en hierdoor kan ook het gasverbruik omhoog gaan, wat tot hogere energiekosten leidt.

Septembrrrr, oktobrrrrr, novembrrrr en decembrrrr zijn vaak koude maanden. Het is daarom belangrijk dat u uw CV-ketel regelmatig laat onderhouden door Frank.

Onderhoud en service

Onderhoudsbeurt CV-ketel va €80,-
Storingen verhelpen va €90,-
Installatie nieuwe CV ketel €450 - €950
Gemiddelde prijs cv-ketel €1350 - €1850

Vraag gerust een passende offerte aan!

WAAROM FRANK

Kwaliteit is iets in één keer goed doen klinkt als een cliché, maar voor Loodgieter Frank is dat de eerste stap die hij zet voor het onderhoud van uw centrale verwarming. Frank is de vierde generatie Loodgieters de Boer.

 • Frank zorgt dat uw cv-ketel in topconditie blijft
 • Frank levert de juiste kwaliteit
 • 4de generatie loodgieters in Amsterdam
 • Frank houdt het betaalbaar
 • Frank kan meestal snel uw klus klaren
 • De klanten van loodgieter Frank zijn altijd tevreden!

POPULAIRE VRAGEN

 • Waarom is het belangrijk uw cv ketel te onderhouden?

  Een cv-ketel heeft onderhoud nodig voor uw veiligheid en voor de duurzaamheid van de ketel. Een cv-ketel bestaat uit een hoop (bewegende) onderdelen en die gaan nu eenmaal wel eens stuk. Bij een goede controle op de rookgas afvoer en cv-ketel bent u ervan verzekerd dat de kans op koolmonoxide nihil is.

  In de ketel hoopt zich vuil op (zoals stof). Dat is op zich niet zo’n probleem. Maar als de ketel 3 jaar lang niet schoongemaakt is, gaat er een keer iets kapot. U betaalt dan niet alleen de aanschaf van de nieuwe onderdelen, maar ook arbeidsloon en voorrijkosten. Zoals u begrijpt kan dit behoorlijk in de papieren lopen en met installateur Frank kunt u deze kosten voorkomen.

 • Hoe vaak moet mijn cv-ketel gecontroleerd worden?

  Een keer per jaar controle is voor de meeste cv-ketels tegenwoordig niet meer nodig. Tenzij uw ketel gemaakt is voor of in de jaren 80 en het een open toestel betreft. Ketels tot die periode zogen namelijk lucht aan vanuit de woning. Hierdoor werd er meer stof de ketel ingezogen. Verstoppingen ontstonden daardoor sneller en moesten daardoor 1 keer per jaar schoongemaakt worden.

  Hedendaagse cv ketels zuigen lucht van buiten de woning aan. Deze ‘gesloten systemen’ zuigen geen stof naar binnen en worden daardoor minder snel vuil. Dat is de reden waarom loodgieter Frank controles eens per anderhalf tot twee jaar adviseert, zodat je niet te laat bent.

 • Kan ik de controle zelf uitvoeren?

  De kans dat u zelf over genoeg kennis beschikt, is zeer klein, dus raden wij het onderhoud te laten doen door Frank, die hiervoor gecertificeerd is.

  Waarschijnlijk ziet u gebreken over het hoofd. Ook beschikt u niet over gasmeters die controleren of en hoeveel koolmonoxide er vrijkomt. Daarmee brengt u uzelf en anderen onnodig in gevaar.

 • Wat kan ik zelf doen om mijn ketel goed werkend te houden?

  Laat Frank regelmatig uw CV onderhouden. In de tussentijd kunt u het volgende doen:

  Aan de voorkant van de cv-ketel wordt (meestal digitaal) de keteldruk weergegeven. Deze moet tussen de 1 en 2 bar liggen. Deze druk is nodig om het water door uw cv-installatie te pompen. Wanneer de druk te laag is kunt u zelf water bijvullen. Als het goed is zit er een soort tuinslang aan de cv-ketel en is er een kraantje in de buurt. Vul de ketel bij en kijk of de druk toeneemt. Al deze informatie vindt u ook terug in uw ch ketel handleiding.

© Copyright 2018 Loodgieter Amsterdam Oud West by