COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
Loodgieter_Amsterdam_west_Gasinstallaties
Loodgieter_verstopping_amsterdam

GASINSTALLATIES DOOR LOODGIETER FRANK

Een veilige gasinstallatie is van levensbelang.  Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is een klus voor de echte specialist. Gas is een zeer ontvlambaar product en de leidingen die door uw huis lopen moeten dus 100% betrouwbaar lekvrij zijn. Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de manier van het leggen van de leidingen door uw huis speelt een belangrijke rol. Dan is het fijn door een betrouwbare loodgieter uw gasinstallaties te laten verzorgen en onderhouden en dan denkt u direct aan Frank de Boer.

Loodgieter Frank is een installateur die gasinstallatie- erkend en gecertificeerd is. Wettelijk zijn verschillende eisen die moeten worden nagestreefd door de erkend installateur, de NEN normen. Installatiebedrijf Frank de Boer is eveneens gecertificeerd installateur en een erkend installatiebedrijf te Amsterdam West. Installatiebedrijf Frank de Boer te Amsterdam West verzorgt uw gehele gasinstallatie inclusief het gebruiksklaar aansluiten van uw apparatuur.

En als uw gasinstallatie niet goed is aangelegd? Een welbekende klacht daarvan is bijvoorbeeld hoofdpijn. In bepaalde gevallen is het daarom goed om naast een dokter ook een gasinstallatie expert te raadplegen wanneer het vermoeden bestaat dat de gastechnische installatie niet naar behoren functioneert. De installaties met betrekking tot het snel ontvlambare gas dienen zorgvuldig en door vakmensen te worden aangesloten omdat er anders levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

De toestellen voorkomend in een gassinstallatie zijn o.a. cv-ketel, heaters, luchtverwarmers, haarden, fornuizen etc. Maar ook bv. terrasverwarmers. In principe alle toestellen welke gas verbruiken.

Overzicht prijzen gasinstallaties

Gasinstallatie €600 - €1150
Onderhoud aan uw gasinstallatie €60 per uur
Gaslek opsporen €90- €150
Storingen verhelpen €60 per uur

WAAROM GASINSTALLATEUR FRANK

Loodgieter Frank is een installateur die gasinstallatie- erkend en gecertificeerd is. Frank is zeg maar, gastastisch en Installatiebedrijf Frank de Boer is eveneens gecertificeerd installateur en een erkend installatiebedrijf te Amsterdam West.

 • Frank is gespecialiseerd in gasinstallaties aanleggen en onderhouden
 • Frank wordt ook wel de favoriete schoonzoon onder de installateurs genoemd
 • Hij is niet alleen knap – maar levert ook knap veilig werk
 • Kwaliteit is iets in één keer goed doen is Frank’s motto
 • Frank is de 4de generatie loodgieters in Amsterdam Oud West

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat kost een gasinstallatie?

  Omdat gasinstallaties allemaal een verschillende kwaliteit hebben en daarbij ook een andere prijs, is het lastig te zeggen wat de prijs is van een gasinstallatie. Daarnaast hangt het ook erg af van de hoeveelheid leidingwerk dat aangelegd moet worden. Vraag Frank gerust om een offerte.

 • Wat valt er allemaal onder een gasinstallatie?

  De gastoestellen voorkomend in een gassinstallatie zijn o.a. cv-ketel, tuinheaters, luchtverwarmers, haarden, fornuizen etc. Maar ook bv. terrasverwarmers. In principe alle toestellen welke gas verbruiken.

 • Wat komt er kijken bij de aanleg van een gasinstallatie?

  Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages. Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen. De erkend installateur maakt hier gebruik van een gekalibreerde drukmeter. Aan de hand van deze meting word een zg. gas-opleveringsrapport ingevuld welke word afgegeven aan opdrachtgever/bewoner.

© Copyright 2018 Loodgieter Amsterdam Oud West by