• VERSTOPPINGEN

   VERSTOPPINGEN

   Loodgieter Frank verstopt zich voor geen enkele verstopping en kan snel in Amsterdam West en omgeving uw verstopping met de juiste technieken en materialen verhelpen. Geen verstopping is Frank te lastig.

  • CENTRALE VERWARMING

   CENTRALE VERWARMING

   Loodgieter Frank helpt u graag met het onderhouden of installeren van uw cv-ketel en repareert elke centrale verwarming bij storingen. Bel Frank in Amsterdam West, hji laat u niet in de kou staan en brengt u comfort.

  • INSTALLATIE SANITAIR / DOUCHEWC’S

   INSTALLATIE SANITAIR / DOUCHEWC’S

   Loodgieter Frank installeert al uw sanitair vakkundig. Van wasbakken tot badkamermeubels, Frank installeert het allemaal. Moderne douchewc’s behoren tot zijn specialiteit.

  • DAKRENOVATIE

   DAKRENOVATIE

   Bent u op zoek naar een dak- en zinkspecialist. Dan bent u bij dakdekker Frank de Boer te Amsterdam aan het goede adres. Vraag meer informatie over de prijs van uw dakrenovatie of de kwaliteit van loodgieter Frank.

  • LEKKAGES

   LEKKAGES

   Een lekkage is heel vervelend en moet zo snel mogelijk opgelost worden. Loodgieter Frank heeft de meeste gevallen al mee gemaakt en heeft hier erg veel ervaring mee.

  • GASINSTALLATIES

   GASINSTALLATIES

   Loodgieter Frank is een installateur die gasinstallatie- erkend en gecertificeerd is. Frank is zeg maar, gastastisch en Installatiebedrijf Frank de Boer is eveneens gecertificeerd installateur en een erkend installatiebedrijf te Amsterdam West.

© Copyright 2018 Loodgieter Amsterdam Oud West by